-
Min blog

Skambidt.....

Nogen gange er man lige ved at eksplodere over andres tåbelige adfærd.....
 
Har haft det sådan de sidste par dage.....og derfor er det blevet til ingen træning af mine søde fraggelpiger og heller ingen rolige "hjemmeforhold" siden mandag morgen, pga. store udfordringer på jobbet. Har først været hjemme fra jobbet efter kl. 18.00 i flere dage, og det holder et aktivt hundeliv ikke til i dagevis :-))
 
Jeg føler mig "skambidt" ....og prøver at få ro på de næste dage..:-))) ...og så glæder jeg mig ekstra meget til at være sammen med hundefolket den kommende week'end :-))
 
Apropos hjemmeforhold, så måtte vi i går morges sige farvel til "storemissen" Lucky, som kun fik 2 gode år hos os ..:-((
Øv bøv....hvor det føles trist....:-(
 
Vi stoppede adskille tusindekroner i ham for et par år siden, og troede at han kunne blive en god hyggekat.
 
Det blev han også.....men han har hele sit liv været noget af en kriger og åbenbart aldrig været "hjemsendt", så han har haft så mange skrammer undervejs, at det har givet livsvarige men, bl.a. kroniske problemer med vejrtrækningen.
 
De sidste 10-12 dage har han været "mærkelig" omkring munden.....spist fint, men ikke tygget sin mad.....sovet mere end vanligt, og virket "sløv". Fik han tjekket hos Dr. Dyr i går morges, og vi måtte tage en hurtig "Tak for denne gang beslutning".
 
"Storemissen" havde extreme hudforandringer i hele den ene side af munden, og det skyldtes ikke en tandbyld eller knækkede tænder, som vi måske havde troet var årsagen.
 
Dyrlægen vurderede, at der lå cancer bag symptomerne, og hun anbefalede at vi sagde farvel, inden katten kom til at ligne et kosteskaft med pels omkring.
 
Det gjorde vi så :-(

0 kommentarer til Skambidt.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint