-
Min blog

En fisk i eget akvarium...:-)))

Det går ikke så stærkt med at få opdateret bloggen....men jeg føler, at vi er undskyldt :-)))....for.....der er godt nok knald på i fritiden p.t.
 
I onsdags var jeg til Rally-dommereksamen i DKK, ....en fantastisk aften, hvor jeg i den grad følte mig som en fisk i eget akvarium.......:-)))
 
Havde planlagt en fridag, for at have god forberedelsestid på dagen, men den blev forpurret af en "ørelæge-dag", hvor klinikken står på den anden ende, ............. og jeg endte med at ræse "halvstresset" ud af døren klokken 15:00, i stedet for at have holdt fri.
 
Det var en FED aften......SÅ FANTASTISK at få lov til at dømme...... og især begynderklassen, hvor hundeførerne generelt stadig er "uerfarne" og hundene er "uberørte"..:-))
 
Fik givet nogle gode råd, som feedback undervejs.....og da jeg var hjemme igen ved 22:30-tiden, var der behov for lige at falde ned og nyde øjeblikket, inden der var dømt "i køjen" tid...:-)))
 
Apropos "fisk i eget akvarium", så var jeg idag forbi den lokale dyrlæge med nogle af mine kattebilleder, da hun sidste jeg var der, havde udtrykt ønske om at købe endnu et billede...:-))) Det fik hun så lov til...:-))
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til En fisk i eget akvarium...:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint