-
Min blog

Hvad du ønsker....

Så blev det ...vupti....week'end igen.....og sikke hurtigt en arbejdsuge går :-)
 
Oldfruen fik for et par uger siden "verdens lækreste vindjakke"......af et af mine ynglingsmærker...nemlig Helly Hansen.....en lækker neongrøn prøvekollektions-sag til 1500 kr. som kunne erhverves for 699 kr......:-)
 
Har haft den på to gange og er totalt hooked på jakken......så jeg frittede Jan for at hente endnu en af slagsen - bare i en anden farve.....men.....de to der var i butikken, da jeg købte den neongrønne var allerede væk, så jeg købte en kreation magen til....bare som regnjakke i knald orange.....pris 1500 kr. som kunne købes for 599 kr...:-))
 
Ned i kurven med den ....og jeg er Oldfrueoverbevist om, at jeg også bliver super glad for regnjakken, for det var lige hvad jeg ønskede mig :-))))
 
Her til aften ønskede Jan sig en lækker hjemmebagt chokoladekage.....og den blev fluks rørt sammen og står nu og køler af, så den kan "tages i brug" imorgen...:-)))
 
Apropos imorgen....så ønsker Princesse Peia og Oldfruen sig en placering til Årets Rally Championhund i DKK, ved den sidste årets hund konkurrence, som finder sted i Albertslund imorgen..:-))) ......og i skrivende stund er der dømt "godnat", for vi skal op "klokken mørkt", for at være klar til prøvestart kl. 08:45 :-))))
 
 

0 kommentarer til Hvad du ønsker....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint