-
Min blog

Kaffeklub.....

Fornemmer at jeg har lidt svært ved, at bestemme mig for hvordan vores efterårs/vintertræning skal forme sig.....for de sidste års erfaringer for træning i den mørke tid, har ikke været helt fantastiske.
 
Lige om lidt er det mørkt når jeg kører hjemmefra om morgenen og mørkt når jeg kommer hjem igen.....og hele huset "står på den anden ende", for at jeg kan nå afsted til træning, efter at klaret madlavning, opvask og madpakker til næste dag ..:-/
 
Tænker, at jeg ikke vil "lave den samme fejl" i år, så nu er jeg gået i tænkeboks mht. hvordan vores træning for den kommende "mørke tid" skal se ud.
 
Var til træning i går aftes....og vi træner stadig udenfor....og midt i timen var der et kvikt ungt hoved der spotant sagde,...."Der er gået for meget kaffeklub i træningen"......og jeg tænkte noget over kommentaren på vejen hjem....
 
...og ja, der er faktisk gået kaffeklub og hygge i træningen, og min tanke er, at det er fordi, at vi er for mange på holdet....også selvom der er afbud fra et par stykker hver gang og selvom træningstimen er udvidet med et kvarter ekstra.....og så går der snak og hygge i den.....og det er der egentlig ikke ret meget ved at ræse afsted og betale for.
 
Jeg vil rigtig gerne give den gas på hjemmefronten, for at nå til træning på hverdagsaftener, hvis jeg får en hel masse fantastisk med hjem fra træningen.........men hvis ikke, kan jeg jo ligeså godt træne hjemme i haven :-)
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Kaffeklub.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint