-
Min blog

Måløv etape 2.....

I dag stod den på Måløv etape 2....og vejret havde da i den grad skiftet....fra sol og sensommervejr, til skyer og efterårstemperaturer...:--)))
 
Anyway.....det havde ingen betydning for vores performance i Rally Championklassen, hvor Peia fik 91 point og blev 5 vinder blandt 9 deltagende hunde.
Med 2 x "ommer" = 6 point på fejl, var det minimalt, hvad der blev trukket for i resten, så vi er vældig godt tilfredse..:-)))
 
Det var en skøn prøve....hvor vi var mange nørder på både LP- og Rallybanerne....og så er prøveselskabet bare helt specielt..:-))))

Stort tillykke til Susanne og collie Daisy med LP3 titlen, som på dagen også fik en 3. vinder placering i Rally championklassen..:-))
Stort tillykke til Paul og Lille Bjørn med LP3 titlen og en fantastisk Lille Bjørn performance på dagen ...:-)))
Stort tillykke til Mette og storpudlen Fifi med LP3 titlen og et fantastisk samarbejde på dagen....:-)))
STORT, STORT OG ENDNU ET STORT TILLYKKE til Lonnie og Mayday som fik deres 2. LP3 titel i går og deres 3. LP3 titel i hus i dag.....:-))))))

WWWEEEEEEHHHHH ....hvor er det fantastisk at være nørd og hundetosse i dag...:-)))) Nød i den grad jeres glæde over "pokalen"...:-)))

På Oldfrue fronten brugte vi dagen på at træne kørsel 82 km hver vej....uden køresyge....og tjek...:-)))) ....vi bestod til ug..:-)))
Malou var med omkring prøveringene...og tjek...:-)))....når Peia er med ved ringsiden, laver Malou hvalpetons med at skulle "tonse" på Peia og bide i hundesnorene.....og andet hvalpefjolleri.....:-)
...og uden Peia omkring prøveringene, så tilbyder Malou sig konstant til træning...."Se mor, jeg kan gå på plads uden kommando og jeg kan sidde såååååå flot og vente på næste kommando"...:-)))))
 

0 kommentarer til Måløv etape 2.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint