-
Min blog

Måløv etape 1.....

Oldfruen har været i Måløv i dag - til week'endens etape 1 på rallyplan.
 
Etape 1 var som dommeraspirant hos dommer Frank Kuhfeld, hvor jeg lagde ud med overtrækstøj og flere lag fleecetrøjer.....men efter en times bedømmelser forvandlede morgensolen sig til en fantastisk sommersol....og så røg både overtræksbukser, jakke og fleecetrøjen....:-)))
 
Elsker at dømme.....og jeg var stort set enig med dommeren hele vejen igennem...:-))
 
Nu forholder det sig således, at den arrangerende klub på ingen måde har pligt til at skulle forpleje elever/aspiranter, så jeg havde naturligvis medbragt både vådt og tørt.......men det kunne der slet ikke være tale om ifølge arrangørerne på dagen, så jeg fik den mest udsøgte frokost man kan ønske sig.....:-))))
 
....og ved dages slutning fik jeg overrakt to skønne flasker italiensk rødvin for min aspirantdeltagelse på dagen.
 
Det er da bare for fantastisk...:-))))
 
I morgen suser vi til Måløv igen.....til etape 2....og denne gang er Oldfruen på den anden side af ringen...:-)))
 
 

0 kommentarer til Måløv etape 1.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint