-
Min blog

Køresygeged...:-))

Tror, at vi nu har vinket farvel til Malou's køresyge :-)))
 
Kørte i går 2 x 12 km uden problemer og senere på dagen stod den på 2 x 66 km til et møde i Sydkystens Hundeskole.
 
Ingen af turene gav anledning til hverken savl eller opkast.....og Oldfruen jubler ....:-))))
Malou sidder nu og kikker lidt på den første del af turen....hvorefter hun så lægger sig ned - sammen med Peia - og så slapper de ellers af sammen på de lange kørestræk :-)))
 
Jeg har tacklet udfordringen med Malou's køresyge på samme måde som en LP-øvelse....nemlig ved at dele øvelsen op i delmomenter ....dog uden mulighed for at træne med "baglænskædning", da vi bor på en meget hullet asfaltvej, som vi skal passere, før vi kommer til offentlig og nogenlunde bumpefri landevej.
 
Anyway........fra at have kastet op 3 gange på en kort køretur, er vi nu nået til at kunne køre i hvert fald 66 km i træk, uden nogen form for køresyge-symptomer fra Malou....og hun er nu flyttet fra sit lille stofbur bag førersædet....til det store bur sammen med Peia.....:-)))
 
Tror vi har fået barberet den køresygeged...:-)))
 
 

1 kommentar til Køresygeged...:-)):

Kommentar RSS
Camilla Johannessen on 13. september 2013 20:49
Det lyder dejligt Conni, med vores fritidsinteresse er det ikke sjovt med en træningsmakker som ikke kan komme udenfor matriklen.. :-) ..Emma var ikke køresyg da hun var hvalp, men var allesteder i bilen, så der fik jeg gitter til alle tre hunde.. de to "gamle" lagde sig jo bare ned og sov på sædet når vi skulle ud og trille.. og pludselig skulle der tages lidt flere hensyn :-) ..nu lægger både Emma og Findus sig bare ned.. Rigtig god tur rundt i LP og Rally landet! ;-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint