-
Min blog

Første ferieuge....

Oldfruen er ved at have brugt sin første sommerferieuge....og vupti.... den føles brugt i et snuptag, for den blev konverteret til en arbejdsuge på ½ tid :-)
 
Føles godt nok mærkeligt.....havde glædet mig SÅ meget til at få ferie, og så vælter arbejdslæsset mandag morgen, og jeg føler, at jeg må være "stand-in" og være med til at redde klinikkens mulighed for at holde åbent, ved at tilbyde at komme på arbejde.
 
....og dog.....for Malou er ikke kørt i stilling til at være alene hjemme på "fuld tid"....så jeg har arbejdet ½-dags....og det er forløbet til UG på hjemmefronten :-)))
 
Ingen uheld med tissetår indendørs, ingen gnaveri i møbler og andet indbo.....og ingen, "jeg er ked af det mor" scener :-)))
 
Ugen er forløbet over al forventning....og hver dag har jeg været hjemme efter 6 timers fravær....og fragglerne har sovet sødeligt......og jeg kan se, at de har brugt dagen på at lege med deres aktivitetslegetøj (finde ud af at få godbidder ud af tricky-legetøj), og at Malou har gnasket i sit okse-tyggeben.....(ved at det ikke er Peia, for det gider hun bare ikke ....:-)
Og så tror jeg de har sovet resten af tiden :-)))
 
Lige om lidt venter week'enden med Rallyprøve i SHS lørdag aften...:-)))....og generalprøve for 4 x LP1 kursister på Lyngholm Hundeskole søndag...:-)))
 
Indian summer....kom bare an :-)))
 
 
 
 

1 kommentar til Første ferieuge....:

Kommentar RSS
cynthia rowley on 8. september 2013 11:55
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint