-
Min blog

En helt "almindelig" mandag.....

Det er den korteste ferie jeg nogensinde har haft......for den nåede slet ikke at starte, før jeg blev kaldt på job force majeure.
 
Var i morges på vej til service med Fraggel-jeepen, og blev på turen ringet op og spurgt, om jeg akut kunne komme på arbejde.
 
Når der er tale om force majeure, så kan man vel næsten alt....også selvom man er i hundetræningstøj og kondisko...:-)))), så ja.....mig afsted med bilen til værkstedet og blev så hentet der af en kollega.
 
Lovede at blive i klinikken til midt på dagen, da Malou ikke er vant til at være alene hjemme i mere end 6 timer endnu.
 
Hvordan jeg havde tænkt mig at komme fra klinikken og ud til værkstedet for at hente min bil ved middagstid, havde jeg ikke tænkte på i morgenfarten, men fik så assistance af Jan, som netop skulle være i Holbæk her i formiddag.
 
Det er i dag, der har været retssag, om episoden, hvor Jan for et par måneder siden, blev skubbet baglæns ned af udendørs betontrappe af en sur kunde.
 
Vi har selvfølgelig talt en del om, hvorvidt manden ville blive dømt og om han bare ville få "500 kr. i bøde", men så billigt slap han ikke.
 
Dommen blev på 30 dage i spjældet - som dog endte med at blive til en 2 årig betinget dom.
 
Dagen sluttede som en helt "almindelig" mandag, med Johanna træning for små hvalpefraggler....og nu har Malou også prøvet at være til træning i regn og rusk, og det lagde bestemt ikke en dæmper på træningslysten :-)
 
Til næste træningsgang har Oldfruen og Baby-Malou fået vores helt egen challenge - som handler om signalstyring af øvelsen, "hund går en omgang rundt om sin fører, der står stille".......spændende om vi kan løse opgaven :-))
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til En helt "almindelig" mandag.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint