-
Min blog

Nye rallyøvelser....

Så blev de nye rallyskilte offentliggjort på DKK's hjemmeside.... og der er mange ændringer....især i øvede-klassen, hvor der indføres højrehandling med nogle af de øvelser, som før var i Championklassen.
 
Oldfruen brugte noget af lørdagen på at printe og laminere de nye og de ændrede skilte, for at kunne gå på "live" i
Osted i dag :-)...og det var en succes at kunne præsentere de nye skilte og øvelsesbeskrivelser i praksis.
 
Dagens hold bestod af garvede og oldfrue-kendte kursister, så vi gav den gas med alle de nye skilte :-)))...og vi havde noget nær en træningsfest :-)))...og da træningen sluttede, var der kun en enkelt af de nye øvelser, som vi ikke havde været igennem og pillet fra hinanden på detaljeniveau :-))
 
Blev noget imponeret over, hvor dygtige mine kursister er, og hjemme igen måtte jeg ud på eftermiddagen ud og i gang med en omgang Peia-træning, for at se hvor hun er niveaumæssigt med hensyn til de nye øvelser......og jubii.....der er kun 2 af de nye skilteøvelser, som vil kunne udfordre os .....så det skal vi nok få lært :-))
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Nye rallyøvelser....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint