-
Min blog

Prøv nu at slappe af.....

Det er gået SÅ godt med Malou's køresyge de sidste 14 dage, og med 40 km uden savl og ingen opkast, syntes jeg, at vi er nået ret langt på kort tid....
 
Men.....igår gik det helt galt ....troede jeg i hvert fald i øjeblikket...
 
Aftenen var afsat til træning hos Fru Skrap, og for at skåne Malou for ekstra køreture, havde jeg aftalt med "dagplejen", at hundene blev der, indtil jeg skulle køre mod Holbæk igen, og som aftalt så gjort.....
 
Efter 5 km køretur kastede Malou op ....helt spontant og uden forudgående ubehag og savl, og jeg holdt ind på den nærmeste P-plads for at skifte bræk og håndklæde i hendes bur i bilen.....men...
 
.....inden vi nåede frem, havde hun kastet op igen !!!
 
Til træningen gik det superfint i ca. 15 minutter, så slog Malou totalt fra, og jeg kunne slet ikke få kontakt med hende....så hun blev sat i det store bilbur, hvor hun har det rigtig fint med at opholde sig, og så tog jeg Peia ud til lidt træning......men ak......20 minutter efter, da jeg kom tilbage til bilen, havde Malou kastet op ud over det hele :-(
 
På hjemturen kastede hun også op, og Oldfruen var noget trist over aftenens "event". 4 gange opkast på et par timer.....det var bare for meget...
 
Troede at det var køresyge der var årsag til opkasten, men det var det ikke....
 
I løbet af natten kunne jeg høre hvordan Malou's mave rumlede og skramlede, og klokken 04:00 var vi en tur i haven, hvor den stod på både stort og småt......altså kun fra Malou's side...:-)))
 
Sov ikke den sidste time til uret ringede klokken 05:00, og stod op til en lille trist Malou uden nogen form for appetit, og med en krum ryg og halen som sad helt til den ene side........av hvor hun bare viste, at hun havde ondt i maveregionen....:-(
 
Lige der kunne jeg godt fornemme, at dagen ville blive svær......for rædslen for at Malou fejlede et eller andet i sin mave, som krævede dyrlægebesøg, uspecificeret diagnose og jeg skal komme efter dig med en stor faktura, var mere end Oldfruen kunne kapere på en helt ualmindelig onsdag :-/
 
Da jeg afleverede fragglerne i Lassie-dagplejen, kunne Winnie med det samme se, det samme som jeg selv så, nemlig at Malou havde det rigtig skidt i sin mave, og så trådte den gamle opdrætter i aktion.....
 
"Hun får samme behandling, som jeg ville give mine egne", skrev hun på en mail i løbet af formiddagen......og dermed var der dømt havregrød i flere omgange hen over dagen.....og da jeg hentede Malou klokken 17:00 var hun mæt, glad og havde umiddelbart ikke ondt i maven mere :-)))
 
Normalt....altså for 2 måneder siden....ville jeg aldrig have bemærket så megen adfærd på mine hunde, som den jeg har bemærket på Malou det sidste døgn......og en omgang maveonde ....ja, det kan vi alle komme ud for.....men lige nu....og så kort tid efter Cocky's sygdom og død, kan jeg godt mærke, at det kan jeg slet ikke rumme :-((( Det hele vælter frem som på en gammel smalfilm.....og jeg bliver bare SÅ ked af det :-( ....og jeg kan i dag godt mærke, at Cocky's forløb fylder meget mere i baggagen, end jeg havde troet det ville gøre.
 
I skrivende stund er der dejlig ro på .....for Malou har ikke kastet op hverken på køreturene i dag, eller på andre tidspunkter, og hun ligger her ved siden af og sover så dejligt :-))) Pyhhhhh Oldfrue.....prøv nu at slappe af :-))
 
 

0 kommentarer til Prøv nu at slappe af.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint