-
Min blog

Challenge dag 3....

Der er gået 3 dage, siden vi påbegyndte vores trænings-challenge med "fremsending til hulahopring med afstand 5 meter".
 
På første træningslektion, bemærkede jeg, at Malou havde svært ved at lande med alle 4 ben inde i hulahopringen......for der var hver gang et af benene, der "stak udenfor" ringen, uden at det var det samme ben hver gang.
 
Tænkte, at hun er ved at være for lang i kroppen, til at "være i ringen", hvilket jo er noget sludder, for hunde kan trænes ned i en mikro lille papkasse med alle 4 ben, hvis de har forstået, at det er det opgaven går ud på.
 
Gik i tænkeboks....for......det er jo ikke det opgaven går ud på.......opgaven går ud på, at sende hunden ind i hulahopringen med afstand fra ringen på 5 meter, og fremløbet må ikke være "lunteri" - det skal være trav eller galop :-)
 
Gik i tænkeboks igen til dag 2......
 
For.....der er mange elementer i opgaven.....bl.a. "fart", præcision, arbejde væk fra fører, og "stå", hvis hvalpen skal fastholde sin position i hulahopringen....så......jeg brugte dag 2 på at "stille Malou i ringen", og lære hende fastholdelse af position....
 
I dag....dag 3......vovede jeg at koble elementerne "udløb" og "fastholdelse af position", hvilket gik pænt.....men....igen havde Malou et af sine ben udenfor hulahopringen.....så.....jeg skiftede ringen ud med mit fine "babyfelt"......og så var der plads til alle 4 poter i "ringen" ...:-))

0 kommentarer til Challenge dag 3....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint