-
Min blog

Sturt sturt nummer...:-))))

Oldfruen var i Cirkus Arena i torsdags......cirkus for første gang siden jeg var lille bitte barn.....og hvilken oplevelse :-))
 
Nød et forrygende fantastisk show med alt hvad cirkushjertet kan begære af klovner, elefanter, heste, dødsdrom og "dumdristige" artister, som kaster sig ud i hvad som helst oppe under teltloftet :-)
 
Cirkusmenageriet startede kl. 18:00 og jeg sneg mig ud af teltet klokken 20:45, for at køre hjemover til fragglerne, inden det blev for sen aften. Havde ikke forestillet mig, at man fik så lang en forestilling for bare 50 kr. :-)))
 
Ahhhhrrrr....prisen var nok også lidt særlig, for det var el-selskabet Seas-NVE, der på deres hjemmeside havde annonceret billetter til Cirkus Arena forestillinger i Kalundborg, Holbæk, Nykøbing F og Ringsted til deres el-kunder, og jeg var hurtig og fik booket 5 billetter til børn og børnebørn :-)
 
I dag søndag stod den igen på sturt sturt nummer :-)))) Rottweilerklubben i Holbæk afholdt officielle DKK Rallyprøver og Princesse Peia gik fantastisk :-)))
 
Hun blev 3. vinder i det sejeste nørdselskab i Championklassen og Oldfruen kunne næsten ikke få armene ned igen over at erfare, hvor meget vi har rykket os træningsmæssigt, ved at blive "pillet fra hinanden" hos Susanne Bach i SHS henover sommeren :-)))) Det er bare for vildt :-)))
 
Championklassen gav den rally-gas og vi havde en forrygende nørdfest på dagen. Blev enige om, at vi måtte have et fællesfoto under Charlotte Lia's store paraply, som skærmede for regndråberne undervejs.
 
Baby Malou var med "til prøve" for første gang.....og hun er bare fantastisk :-))))))))))))))))))))
 
Iskold overfor omgivelserne, hilser glad og trygt på alle hunde og mennesker, tilbyder sig spontant til træning midt i det hele og skal man på potten, så skal man på potten.....også selvom man er lille hvalp og på de store ukendte baner :-)))
 
I dag har hun prøvet at være alene i bilburet, uden at Peia var til stede og hun sagde ikke en lyd. Lagde sig bare til at sove :-))))
 
 
 

0 kommentarer til Sturt sturt nummer...:-)))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint