-
Min blog

Princesse Tandløs...:-)

I dag er det præcis en måned siden, at Malou flyttede ind hos os, og i den forgangne måned har hun forandret sig, fra en lille "bisse" med syleskarpe tænder.....til en yndig langbenet Princesse Tandløs :-))))
 
Hun har mange nye tænder på vej, og det kniber med at knase kiks og tørre godbidder :-).....og Peia....som bestemt ikke mangler hverken tænder eller appetit, er konstant i "beredskab" for at hjælpe Malou af med eventuelle godbidder, som hun pga. tandmangel ikke kan tygge :-)))
 
Apropos tænder, så nyder fragglerne at "tygge" lidt i hinanden, når de tager deres daglige muleture......en event som de tobenede vist nyder at iagttage, lige så meget som hundene nyder at udføre den.
 
Hvor er det fedt, at Peia og Malou er så glade for hinanden :-)))
 
 
 
 

2 kommentarer til Princesse Tandløs...:-):

Kommentar RSS
Majbrit on 13. august 2013 13:00
Jamen er det ikke bare herligt - en ægte win-win situation - og som du skriver er det fantastisk at se på
Besvar kommentar


Jennifer on 14. august 2013 07:48
Ja det er virkelig til at blive glad i bøtten af når man ser hvor meget glæde de skønne hunde har af hinanden. Som du skriver så er det svært at vide hvem der nyder det mest. Kenzo er blevet som en "hundehvalp" igen efter jeg har fået Hippie. De leger meget sammen til stor glæde både for dem og mig :-)))
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint