-
Min blog

Vi kikker fremad....

Det er nu 5 uger siden at Cocky sov ind på grund af Anaplasmose, og nu er sagen også afsluttet med hensyn til refusion af behandlingsudgifterne i de to måneder, hvor han var syg.
 
Hvis nogen skulle tænke,...."gad vide hvad sådan en omgang koster", så er det ingen hemmelighed, at vi betalte lige omkring 12.000 kr. for undersøgelser, laboratorietests m.v. og brugte ca. 2000,- kr. oveni til Ronaxan, Prednisolon, B-vitamintilskud og anden medicin.
Sygeforsikringen har refunderet ialt 7.000 kr., da nogle af udgifterne kun dækkes med f.eks. "faste takster" og ikke det fulde beløb, herunder eksempelvis indsovningen.
 
Det føles godt, at hans "sag" nu er afsluttet helt, men det føles også "mærkeligt" og "tomt", forstået på den måde, at nu er nu er der kun minderne og det enorme savn tilbage.
Det var der selvfølgelig også før sagen blev afsluttet, men det føles bare på en anden måde.
 
Cocky's urne er nu sat ned - ved siden af Quinzy's - så de to drenge kan lege sammen ved Regnbuebroen.....som de i sin tid legede sammen på Rolatorstien......og imens kikker vi fremad og nyder, at vores to piger leger lige så godt :-))
 
 

0 kommentarer til Vi kikker fremad....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint