-
Min blog

Princesse Malou....

Oldfruen fik sat en lidt for høj overligger på dagens køretur med Princesse Malou.
 
Vi har kørt bil i 2 x 12 km hver dag i hele den forgangne uge, og alt er gået perfekt.....men at øge turen til 2 x 40 km var at sætte overliggeren for højt.
 
Havde besluttet i går, at Peia og Malou skulle med på turen til Osted i dag, hvor jeg skulle undervise i rally champion, og vi fik også sat godt af.....underforstået på den måde, at der intet var af "savl, halsen og andet ubehag", lige til vi passerede 20 km !
 
Lige der kastede hun op - helt spontant og uventet - men spiste den frisk indtagede mad igen over de næste 5 km kørsel :-/ Velbekomme :-)
 
Derfra gik det fint.....lige til 4 km før Osted, hvor Malou begyndte at savle og halse.....og så var vi tilbage på nul igen :-(
 
Planlagde hjemturen lidt anderledes.....og selvom Malou havde lagt sig i sit lille stofbur, da vi havde kørt halvvejen, stoppede jeg og gav fragglerne en tår vand og en lille gåtur :-) Tror det var et godt træk.......og de resterende 20 km gik fint.....lige til den allersidste km.....hvor Malou igen påbegyndte at savle meget.
 
Summa summarum......billedet viser, at Malou nu kan køre omkring 20 km uden at blive køresyg .....og kørsel over 40 km i træk er for meget lige nu.
 
Heldigvis er Malou hurtigt ovre sin "køre-kvalme", og straks vi var hjemme igen, kastede hun sig over et okseøre :-)))
 
 
 
 

0 kommentarer til Princesse Malou....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint