-
Min blog

Hvalpeleg...

Fru Skrap og hendes nye border colliehvalp har været på besøg her til aften, og Sushi og Malou tonsede rundt - uden ophør - i over en time :-))
 
Skal da lige love for, at der blev ræset igennem og de er lige udholdende begge to........fuld skrue og ikke til at køre trætte :-)
 
Peia syntes, at de to små var lige lovlig "aktive", så hun nøjedes med at lege heppekor og ellers betragte tumlingerne fra en lun aftenplet på havefliserne.
 
Troede at Malou ville gå omkuld da Charlotte og Sushi kørte hjem, men nej.......og lige nu tumler hun rundt i stuen med et tyggeben.
 
 
 
 

1 kommentar til Hvalpeleg...:

Kommentar RSS
Charlotte on 31. juli 2013 11:52
Hej Conni. Tak for forrygende hyggestund og hvalpeleg i have på Rolatorstien. Og ja, jeg troede også Sushi var gennemtræt. Hun som stille (som hun plejer) i bilen hele vejen hjem. MEN ... sulten var åbenbart ulidelig for hende ovenpå aktiviteten, for mens jeg læsser ud af bilen ser jeg pludselig 4 poter med hvalp og ben STÅ OPPE PÅ HAVEBORDET og spise Emilies fine Ragu Bolognaise serveret i flot italiensk pastafad, som var gemt til mig :/ Så kan det ellers nok være at fru skrap fik benene på nakken!!! Vipti vupti var 4 poter med hvalp i hundegård ;-) Skriv dig bag øret noget sådant kun sker én gang!! For ellers har lille s/h BC lært det. Så nu er der vagt ved bordet, hvis der er mad på og ellers er bordet tomt .... ;-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint