-
Min blog

Cocky og Peia...:-)))

Dyrlægen ringede i formiddags, at Cocky's urne var klar til afhentning.
 
En dejlig besked, for jeg har....trods sorgen....glædet mig til at få Cocky hjem igen, og det er der åbenbart også andre der har :-)
 
Hentede Cocky i den fine urne til fyraften, og selvfølgelig blev han fragtet hjem i hundeburet på hans vanlige plads i bilen :-)....og da jeg kom hjem, ville jeg tage et billede af hans urne, inden den om et par dage skal sættes ned i græsplænen på hans ynglings skyggefulde sted langs med "togvognen".....(læs: vores bredeste ligusterhæk på matriklen)..:-)
 
Næppe havde jeg anbragt urnen på græsplænen, før Peia lå ved siden af :-)
 
Indrømmer at det trak en tåre - men af den glade slags..:-)) For måske er der mere mellem himmel og jord, end vi to-benede kan opfatte :-)))

0 kommentarer til Cocky og Peia...:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint