-
Min blog

Vand-balje-øvelse....

Det er lidt sværere at være Oldfrue p.t. end jeg selv ønsker mig........for sårene efter tabet af Cocky føles ret åbne.
 
I selve sygdomsperioden er man optaget af "behandlingsforløbet", med alt hvad det indebærer af gode og dårlige dage, men der er dog en del "praktiske" ting, som man skal forholde sig til, og så længe man er i "aktion", syntes jeg, at det er  nemmere at forholde sig til, at man er midt i en svær periode.
 
Nu føles det som om de praktiske ting, er blevet afløst af en stor og svær sorg, ikke mindst fordi jeg aldrig skal se Cocky igen, og allerværst....aldrig skal opleve hans evigglade væsen og skønne hanhundefjollede tilbud til hele vores flok :-)
 
En af nørderne fik prikket til mig forleden.....spurgte direkte, "Hvordan har DU det ?".....underforstået....ja det er dejligt med lille glade Malou og at I kan komme videre.....men er du egentlig okay Oldfrue ?
 
...og næhh....det er jeg egentlig ikke.......og igår måtte jeg da også lige tage en gevaldig tudetur, for at få alt den ophobede sorg ud....og idag har jeg det meget bedre :-)) ....så nu er der igen plads til at bearbejde videre på sorgen.
 
Midt i det hele stråler lille Malou, som byder ind med sit dejlige hvalpevæsen og giver nogle skønne glade stunder, som får mig til at glemme alt det triste, som fylder meget lige nu
.....som f.eks. idag, hvor hun har været i Lassie-legestue og i sommervarmen fik lov til at "pjaske" med vand :-))

Ligner det ikke en "vand-balje-øvelse", hvor man skal beslutte, om man vil have, at bølgerne skal rulle til højre eller til venstre :-))
 
 
 
 
  
 

0 kommentarer til Vand-balje-øvelse....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint