-
Min blog

Flere nye indtryk.....

Vi har passet baby Mark idag, og dagen har bragt en masse nye indtryk til lille Malou :-)
 
Hun har oplevet duften af baby, sprællende små arme og ben, babylatter, at gå tur ved siden af en rullende barnevogn, at opholde sig i ro ved siden af barnevognen, babygråd.....for knægten nægtede at sove til eftermiddag :-).....og noget af det sjoveste var, da "babyalarmen" som lå på bordet i stuen, pludselig "gav lyde fra sig" :-)))))
 
......og så fandt Malou ud af at, også små børn har spændende legetøj, som kan sige raslelyde.....men hun måtte så også lære, at man ikke må "tage" selv :-)))
 
 
Næppe var Mark blevet hentet, før vi satte kursen mod hvalpetræningen hos Johanna.....og sørme om ikke også hun havde arrangeret et "lyde-bord" med effekter, der sagde sjove ting....og der måtte man heldigvis gerne "gramse" på legetingene ..:-)))
 
 
 
 

0 kommentarer til Flere nye indtryk.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint