-
Min blog

Hvalpetur....

Oldfruen føler det helt "baglæns", at vi har "sprunget" babyhvalpetiden over, og er hoppet direkte ind i "hvalpe-gang-i-den-tiden". :-))
 
Vi har hele tiden været sat op til, at skulle følge en hvalp fra den spæde start, til udviklingen hos opdrætteren i 8 uger, og til at hvalpen skulle flytte ind.
 
Vi har så lige sprunget de første følge- og tilpasningsuger over, og Malou er nu 15 uger gammel.....og hun var midt i et hvalpetræningsforløb sammen med Winnie, da hun flyttede ind hos os i fredags.
 
Jeg har overtaget hvalpetræningen og i dag.....og bare 48 timer efter, at Malou er flyttet ind, var der hvalpe-gå-tur i Ringsted.
 
Sikken en skøn tur :-)))))) De fedeste opgaver for hvalpene.....ting som man aldrig selv ville tænke på at træne, hvis man gik en tur i byen på egen hånd :-)
 
Undervejs "klaprede vi med postkasselåg", "trænede i en portåbning, med hundefører-klap som en af øvelserne, gik på bænke, legede med springvand, kravlede gennem cykelstativer, gik på trapper, fandt godbidder på stærkt skrånende stenterræn, og flere andre herlige hvalpeøvelser :-)
 
Tusinde tak til alle for en helt vidunderlig tur og vi ses til træning i morgen :-)
 
 

1 kommentar til Hvalpetur....:

Kommentar RSS
Marieanne Larsen on 15. juli 2013 12:14
Ja selv tak for en skøn tur og endnu engang tillykke med den lille ny. Hun er jo bare dejlig :-) Kæmpe kram Marieanne
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint