-
Min blog

Tabet af Cocky......

Tabet af Cocky fylder så meget, at vi har svært ved at komme videre.
 
Ved godt, at det kun er 6 dage siden, at Cocky tog afsted til Regnbuebroen, ....og ved også godt, at både Jan og jeg konstant har Cocky i tankerne dagen lang.....også selvom vi er helt bevidst om, at der ikke var nogen anden mulighed, end at befri Cocky for sine lidelser.
 
Siden Cocky's død, er der blevet oprettet en gruppe på Facebook, hvor man kan læse sygdomserfaringer fra hundefolk, som har haft flåtoverførte sygdomme tæt inde på hundelivet......og hans sygdomsforløb er også at finde på siden.
 
Sorgen over tabet af Cocky har gjort, at jeg ikke har været særlig aktiv på den pågældende side, men i dag så jeg, at der nu er over 600 personer i gruppen.
 
Flere har skrevet, at de er rystede over forløbet med Cocky, og da jeg selv læste hans forløb igennem igen, var jeg ærlig talt også selv lidt rystet.
 
For pokker da.......Cocky havde jo allerede problemer med sit centralnervesystem mandag den 6. maj.......(bare 6 dage efter at vi så de allerførste symptomer)...... hvor jeg kom hjem fra arbejde og fandt ham slingrende i haven og hvor jeg ikke kunne få fat i en dyrlæge.........og da det lykkedes dagen efter, gik der adskillige dage, inden dyrlægens tanke strejfede anaplasmose.....og yderligere derfra gik der endnu flere dage, før behandlingen blev sat igang.
 
Når vi kikker tilbage....så tog den ene dag den anden, og allerede der tror vi, at Cocky's skæbne blev afgjort :-((
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar til Tabet af Cocky......:

Kommentar RSS
Nette on 7. juli 2013 21:07
Ja :( Det er trist ud over alle grænser :( Man fyldes med stor afmagt :( Husker jeg rigtigt, var det da også dig der nævnte anaplasmose for dyrlægen. Simpelthen ikke godt nok!! Jeg har også været dybt rystet over det forløb!!!!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint