-
Min blog

Der er så stille....

Vi kan næsten ikke forstå, at Cocky ikke er her mere...:-((
 
Men....vi bliver hele tiden mindet om, at det er sådan det er.
 
Der er blevet så stille, at det næsten ikke er til at bære.

Cocky fyldte meget i hverdagsbilledet.....
....var den der var allermest glad, når vi kom hjem fra arbejde......var den der dansede can can, når "gå-tur snorene" blev taget af krogen.......var den der bare ikke kunne vente, når Jans sidste kød-stykke fra aftensmaden, lå reserveret på kanten af tallerknen....og Cocky var den, der elskede at drille kattene, gø i haven, og altid gik forrest med alle sanserne på udkik efter nye oplevelser, når vi gik vores morgen- og aftenture.
 
Det virkede helt forkert, at der kun var en hund med på dagens morgentur......
Peia trissede afsted og jeg blev helt trist undervejs....så hjemme igen satte jeg en træningssession op, og så fik vi det vist meget bedre begge to :-)))
 
Ændrede bevist lidt på aftenturens ritualer, for ikke at "opsøge" billedet af, at Cocky altid var forrest i feltet på vores gåture.....så Peia fik flexlinen på, og så tog vi turen skiftesvis i gang og let løb.....en øvelse, som jeg længe har haft lyst til at lave med Peia, som har fået så dårlig en kondition, siden hun ikke har haft Zcarlet at lege vilde dyr med det sidste ½-års tid.
 
 

1 kommentar til Der er så stille....:

Kommentar RSS
Bent og Inge (Manjas mennesker) on 4. juli 2013 21:46
Kære Connie, Jan, Peia og misser. Vi føler dybt med jer i den svære tid med det store savn af Cockie (den vidunderlige dejlige vovse). Vi er endnu ikke kommet over savnet af Thala (tilbage i november) og ved ikke hvornår det bliver bedre. Uanset vi ikke længere har vores vidunderlige vovser mere håber vi at se jer et eller andet sted til et arrangement. Vi håber at blive accepteret som gæster, da vi ikke længere er de lykkelige ejere af en Lassie. Knus, kram og mange tanker fra Bent og Inge Bent og Inge
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint