-
Min blog

Når Cocky er skidt tilpas...

Mandag morgen væltede anaplasmose-læsset med Cocky :-(((
 
Efter et par dage med halvdårlig appetit og næsten udtrapning af Prednisolon, blev vi sendt retur til status nul, med slingren, problemer med at styre sine ben, ingen appetit og bare sååååååå træt :-( Det lykkedes Oldfruen efter flere forsøg, at lokke et par Prednisolonpiller i ham med noget leverpostej, men efter 10 minutter kastede han det hele op.
 
Så.....afsted til Dr. Dyr igen-igen, hvor Cocky fik en indsprøjtning med Prednisolon, så vi kunne få ham på benene appetitmæssigt.
 
Oldfruen er noget knust over forløbet....havde lige set hvor flot det gik med Cocky's styring af sin balance, og så vælter hele læsset i løbet af nul komma mandagmorgen :-(
 
Dyrlægen trøstede os med, at det desværre ofte er det forløb man ser, når en hund er på Prednisolon. Det går rigtig godt med nedtrapningen, lige til man når næsten helt ud af dosis, .....og så kommer alle symptomerne igen.
 
Normalt lægger Cocky og Peia sig hver for sig, når de skal sove, men Peia kan helt sikkert fornemme når Cocky er skidt tilpas, for så lægger hun sig tæt op af ham.
Hun sover ikke - ligger bare og putter sig tæt .......og når hun fornemmer at Cocky sover tungt og godt, rejser hun sig forsigtigt og lægger sig så et andet sted....:-))
 
Behandlingsmæssigt fortsætter Cocky nu på både Ronaxan og Prednisolon, og i skrivende stund ved vi igen ikke, hvor vi lander.:-(
 
 

2 kommentarer til Når Cocky er skidt tilpas...:

Kommentar RSS
Camilla og Emsen on 27. juni 2013 14:10
Det minder mig om en pige i min graviditetsgruppe, hendes mor har fået konstateret gvh (en lungesygdom), og moderen får også Prednisolon, hendes lungekapacitet gik fra slutningen af februar at være 35% til at være 85% i midt i maj, og pludselig blev hun dårlig da hun skulle trappes ud af Prednisolon.. til gengæld kan hun ikke sove når hun er på det.. Det er noget øv... Jeg håber virkelig det kommer til at gå den HELT rigtige vej for Cocky så hurtigt som muligt.
Besvar kommentar


Susanne on 30. juni 2013 21:36
Kære Connie. Jeg er godt nok ked af at høre at det går skidt med Cocky.Føler med jer og håber så inderligt at han kommer igennem trængslerne. Pyh hvor bliver livet tungt når vores 4 benede venner ikke trives godt nok. God bedring og varme tanker herfra
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint