-
Min blog

Arena....

Vi skulle have været i Cirkus Arena i dag....til 100 års fødselsdag i Jan's firma.
Den helt store fest har været planlagt....1200 mennesker som skulle spise middag ved borde opsat i cirkusarenaen.....efterfulgt af cirkusforestilling, dans ud på aftenen til Thomas Helmig band....og aftenen skulle slutte på stranden med Sct. Hans bål og solosang....
 
Men......cirkusteltet skvattede sammen igår eftermiddags, hvor firmaet holdt forestilling for pensionistforeningen....og heldigvis kom ingen alvorligt til skade.
 
Forstår godt, at den store jubilæumsfest i aften er blevet aflyst......det er bare ikke ok at "feste videre", når andre er kommet til skade dagen før......
 
Så dagen idag, fik et anderledes udseende end planlagt, hvor vi startede dagen i en helt anden arena....nemlig som "kursister" for 7 elever, som skulle til afsluttende instruktøreksamen i Hund&Træning :-))
 
Fragglerne skulle "på" ialt 4 gange, så jeg fordelte puljen med 3 gange til Peia og 1 gang til Cocky.
 
Herlig formiddag og rigtig dygtige instruktører som skulle til eksamen :-)))
 
Bagefter kørte vi til kennelmor til kaffe på Savannen og leg for hundene, men Oldfruens fraggler var noget "brugte" efter formiddagens forestilling, så midt i kaffen måtte vi konstatere, at alle 10 lassier lå og sov middagslur på gårdspladsens arena :-)))
 
 

0 kommentarer til Arena....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint