-
Min blog

Fra fit til fed....

Peia har altid været en kraftigt bygget fraggel, men fordi man har tendens til at være lidt rund, kan man godt have en super kondition.....og det har Peia altid haft......lige indtil nu...
 
Sidste år ved denne tid, hvor Zcarlet var igennem kiropraktorbesøg, fordi hun "kun gik på tre ben", fik jeg også lige set Cocky og Peia efter i hundesømmene, og Peia overraskede kiropraktoren meget, fordi hun ....altså Peia...:-))....havde en fantastisk muskulatur og kondition af en midaldrende hund at være.
 
Herligt tænkte jeg dengang......men nu er billedet vendt "fra fit til fed"....
 
Peia har gået og kastet lidt op på det seneste....ikke meget....ikke regelmæssigt....og i det hele taget ikke noget man sådan har kunnet sætte i "opkastesystem".......men da vi syntes, at energibomben var lidt mere "træt", end hun plejer at være, tog vi den store tjek-for-alt-tur hos dyrlægen forleden, med blodprøver osv., og der var ikke noget usædvanligt at konstatere, udover at Peia spænder i hele kroppen, når hun bliver mærket igennem på maveregionen.
 
Såæææææ......"et eller andet med maven".....samt "lidt opkast"......det kunne godt hænge sammen symptom-mæssigt.
 
Aftalte, at Peia skulle på skånekost de næste 14 dage, for at give slimhinden "ro", hvis nu det er noget mavekatar-agtigt.
 
I den anledning røg Peia lige på vægten......DU GODESTE.........!!!!!! Den vægt bør dyrlægen nok få kontroltjekket...:-))), for det kan simpelthen ikke passe, at Peia har taget 3½ kg på, siden sidste sommer.......
 
...og dog......!
 
Siden vi har sagt farvel til Zcarlet, bliver der ikke løbeleget mere, der bliver ikke tonset igennem, der bliver ikke kæmpet om at erobre trækketove osv. osv.
Fraggelverdenen er blevet "pensionistagtig"......med trisseafsted-ture og hygge med at tigge om godbidder.
 
Oldfruen har prompte ændret på hverdagen, og målet er, at Peia skal smide MINDST de 3½ kg igen.....og gerne lidt længere ned, da hun altid har været lige på vægtgrænsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar til Fra fit til fed....:

Kommentar RSS
Camilla Johannessen on 21. juni 2013 17:27
Emma tog voldsomt på da vi droppede alt andet end sportræningen, som tilgengæld blev belønnet rundhåndet med "partypølser"... jeg kan sige dig at to kg på en forholdsvis lille labrador også er en del, heldigvis er det ikke længere nødvendigt med pølser i hvert fodskridt hos Emma længere, og de 2 kg..er rundet ned til plus 0,5 kg, for meget, det kan jeg bedre leve med.. steriliseret labradortæve på over 5 år, så er 23,5 kg. ikke specielt "slemt" :-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint