-
Min blog

Vind, vejr og gøgl....

Så er vi hjemme igen, efter et par dage i det jyske :-)
 
Fed tur......og som sædvanligt er Oldfruen ...og fragglerne.....fyldt op med masser af dejlige oplevelser...:-)
 
I går søndag var der dobbelt Rally-prøve i Vejen, så da vi tjekkede ud af hytterne i Billund, gik turen direkte til prøvebanerne i Vejen.......og vupti snuppede vi lige to rallyprøver, inden turen gik hjemover.
 
Der var banegennemgang i begge prøveringe, inden prøverne gik igang.....så det var med at holde hukommelsen skarp, så man ikke blandede de to baner sammen.
 
Til den første prøve var Peia en af de første i ringen, og hun gik en rigtig flot prøve.
Prøven havde både enkelt-spring med højrehandling og umiddelbart efter kom der dobbelt-spring med venstrehandling, og jeg havde besluttet mig, inden jeg gik på banen.....
 
Lovede mig selv at gøre, hvad Susanne Bach har sagt til de sidste ugers træning....."Kik op.....kik ikke på Peia.....hold dine arme i ro.....hold fast i jakkekanten, så dine arme ikke lever deres eget liv..."......og som sagt så gjort.....og det forløb perfekt :-))
 
Wehhhh....jeg var glad.....og nåede vist ikke rigtig at registrere, hvilke fejl Peia lavede på resten af banen af bar glæde....men vi blev 3. vinder med 91 point i et sejt selskab, så det var ikke så ringe endda :-)
 
Prøve 2 forløb noget mere rodet og med en 10'er og et par ommere + det løse slinger, fik vi 74 point i det gennemløb.
 
Når jeg tænker tilbage på igår, var det to rigtig gode prøver.......prøverne lå i forlængelse af hinanden, der var rigtig mange forstyrrelser, da prøverne foregik i "store ring" som udstillingsfolkene skulle bruge bagefter rallyprøverne, der var boder og gang i den hele vejen rundt om rally-området, det blæste en halv pelikan og indimellem fik vi nogle pæne regnbyger.
 
Hvor er det bare dejligt at have en Peia-pige, som ikke lader sig distrahere af vind, vejr og gøgl :-)))
 
 
 
 

0 kommentarer til Vind, vejr og gøgl....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint