-
Min blog

Fraggeltur til Billund

Fragglerne er taget på week'end tur til Billund .....sammen med Lisa og Oldfruen :-)
 
Det er næsten ved at være en tradition med vores ture til Billund Camping, og selvom vi kun skal til prøve søndag tog vi afsted fredag formiddag......:-) Man kan jo lige så godt få noget ud af turen :-))
 
Der er hundeskov tilhørende Billund Camping, så da vi landede i det jyske tidligt på eftermiddagen, slap vi hundene løs i skoven, så de kunne få brugt noget krudt....men det var nu mest Lisa's Speedy, der gav den gas og fik rendt nogle gevaldige løbeture i skoven.
Fragglerne er efterhånden noget mere dæmpede i tempoet og vil hellere snuse sig til oplevelser :-)
 
Aftenturen gik til Skulpturparken, som ligger lige ved siden af campingpladsen.....et stort grønt område med skulpturer anbragt rundt omkring i anlægget, og der er alt fra "kakler med fodtrin på" til en "divan" i jern......men....jeg syntes nu at skulpturen med de to lassiehunde i midten, var den flotteste vi så :-)))))

0 kommentarer til Fraggeltur til Billund:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint