-
Min blog

Princesse Firspring....

Oldfruen har fået hul på.......eller rettere ro på.....Peia's energi i springøvelserne i Rallytræningen :-)
 
Det er bare såååååå fantastisk :-)
 
I sidste uge havde jeg tilmeldt mig en træningsaften i Sydkystens Hundeskole, hvor Susanne Bach guidede Oldfruen igennem "baglænskædning" af springøvelser for en overenergisk Peia.........og det gik rigtig fint......ikke bare med to spring på række, men hele fire spring, uden at Peia søgte ud til mig mellem springene.
 
Igår snuppede vi alt det indlærte fra sidste uge "forfra igen", men nu med "højrehandling" :-)
 
Det var lidt sværere, men egentlig mest for mig. Jeg har ikke den samme tro på, at Peia kan øvelserne, når hun kommer om på højre side, og det smitter omgående af på mit kropssprog, så jeg holder øjenkontakt med hende, samtidig med at mine hænder "bliver urolige".
 
Susanne blev ved med at sige, "kik op, når din hund skal springe.......tro på det og lad være med at kikke på hunden.....for så søger hun hen til dig og tager kontakt, og det jo netop det som er jeres "udfordring". "Og så skal dine hænder være rolige......ingen håndtegn, for så står Peia i "pladspositionen med det samme".
 
Følte mig som en Tinsoldat.......med ret ryg, kikke lige ud, og armene ned langs siden.......og sådan så jeg åbenbart også ud :-))))
 
"Pyhhhhhh...:-))))....det er svært at lade være, men det lykkedes til sidst, og så gik det meget bedre, og med noget mere træning, skal vi nok få "springdetaljerne" til at sidde lige i rallyskabet.
 
 
 

0 kommentarer til Princesse Firspring....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint