-
Min blog

Lassietur...

Egentlig skulle Oldfruen have været til Midtfyn i dag for at afholde 3 x foredrag af hver 2½ times tid.....men.....DGI Agility Convention 2013 er blevet aflyst i år.....med begrundelsen "for få tilmeldte".
 
Sidste år var der over 100 tilmeldte - men i år kunne arrangementet ikke trække de 60 tilmeldinger, som var minimum for at gennemføre dagen.
 
For mig har det været helt fint, at jeg ikke skulle op klokken midt om natten, for at være foredragsklar klokken 08:30 efter mange kilometers kørsel.
 
I stedet for havde vi tilmeldt os en Lassie-tur med udflugt for Lassiehunde og deres ejere.....og denne gang gik turen til Midtsjælland, nærmere betegnet Bavelse ved Næsby...:-))
 
Sikke en skøn tur..:-)))....ikke for varmt...ikke for koldt...og med høj flot blå himmel på hele turen :-)))
 
Selve vandreturen var på 1 time og 45 minutters tid, hvorefter vi kørte 5 km til Næsbyholm Slot, hvor vi indtog kaffen i slotsparken, og bagefter gik en tur i slotsområdet.
 
Anja og Jens....som har Lassiehunden "Morgan", var værter ved dagens tur, og de havde givet den hele tur-armen, og trakterede med både sandwich, kage og interessant viden om området og dets historie undervejs :-)))
 
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Lassietur...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint