-
Min blog

Operation Grundlovsdagsværk

Operation Grundlovsdagsværk har på Rolatorstien handlet om brændeflækning, rengøring af Oldfruens fraggel-jeep og solskinshygge i haven :-) Sikke en dejlig fridag.... lige midt i ugen....herligt :-))
 
Skruer vi tiden tilbage til i går aftes, var Oldfruen til LP-træning i Sydkystens Hundeskole, og det var faktisk Cocky, der var tilmeldt noget LP-træning, men pga. situationen med anaplasmose, skiftede vi scenen over til Peia med fokus på "dobbeltspring" a la Rallychampiontræning.
 
Super fantastisk træning - og i løbet af aftenen lærte Peia at foretage 4 x spring på række.....med venstrehandling.....uden at lave "sjove" krumspring.... og uden at rende ud til Oldfruen mellem hvert spring :-)
 
Det var bare så fedt at få indlært den øvelse, som vi er blevet trukket for rigtig mange gange til prøverne i RallyChampionklassen.
 
Næste uge er der træning igen, og så er det planen, at vi sætter fokus på samme øvelse - men med højrehandling.
 
Nu var det jo oprindelig Cocky, som var tilmeldt træningen, så han fik midt i timen et lille træningspas med fokus på "lidt af hvert".
Han vil helst lave sine favoritøvelser a la "snurre rundt" og "sidde bamse".....men det duer ikke rigtig, for hans balance er ikke helt der, hvor han selv tror den er.....så jeg forsøgte, at aflede ham med noget "følge" og "kontakt", samt lidt stillingsskift.
 
Apropos stillingsskift, så bemærkede jeg, at Cocky ikke kan udføre "dæk til stå" og "sit til stå" så flot, som han normalt har kunnet det. Han "folder" fint ud, men kan ikke finde balancen, når han kommer op at stå, så han flytter lige på bagbenene et par gange, inden han er helt sikker på benene igen.
 
Vi sluttede aftenen af med fællesøvelser....og her kunne både Cocky og Peia deltage samtidig :-))

0 kommentarer til Operation Grundlovsdagsværk:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint