-
Min blog

Vi venter stadig....

Vi venter stadig på at høre fra dyrlægen.....og det kniber lidt med tålmodigheden efterhånden.
 
Blev onsdag aften lovet, at jeg ville blive ringet op torsdag - straks dyrlægen havde fået fat på laboratoriet i Tyskland - og nu er det fredag eftermiddag, og vi har stadig ikke hørt noget.
 
Syntes det er for ringe og jeg undlod da heller ikke at "runde Dr. Dyr" klokken fem minutter i lukketid igår, for at prikke lidt til sagens gang.
 
Fik at vide, at "dyrlægen var gået for idag" og hun havde da godt nok nævnt, at Cocky var testet positiv for TBE, men personalet vidste faktisk ikke, om hun overhovedet havde kontaktet Tyskland !
 
Skrev på mail til dyrlægen i går aftes - og har ikke modtaget svar.
 
Skrev jeg det lige før ?
Ja - jeg syntes det er for ringe.
 
Apropos igår....så havde vi ved et tilfælde en dyrlæge i stolen i jobklinikken, og da hans kone også havde et ærinde hos os, benyttede jeg muligheden til at høre hans vurdering af Cocky's sagsforløb.
 
"Tjaaaa.....og jooooo.....og det er jo ikke nemt at stille en diagnose.....og det er fint at "give op" og sende patienten videre i systemet, hvis man ikke føler man kan gøre mere....og prøv at søge eksperthjælp et andet sted...."
 
Fik at vide, at det er helt almindelig procedure vi er ude i mht. sygdomsforløb på smådyr......man prøver først med lidt antibiotika, og lidt andre piller, og så et par blodprøver for at se, om det giver noget.....og imens går tiden.....og kan man ikke finde ud af noget, nå ja....så får man enten at vide, at "det er bedst at give hunden fred", for den har nok "cancer!....eller også er man velkommen til at søge hjælp hos en anden ekspertise......men man skal jo selvfølgelig lige huske på hundens alder...og 7½ år....ahrrrrrrr....så er det jo en gammel hund man har med at gøre.
 
NB: Sidst på eftermiddagen fik vi endelig svar fra dyrlægen....og TBE diagnosen på Cocky er på "antistoffer" og ikke på sygdommen i udbrud.
Skal love for, at det er noget af en lettelse.
De øvrige prøver viste "ingenting", så diagnosen er nu endelig sat til at være anaplasmose....den sygdom han under hele forløbet har vist alverdens symptomer på.

Behandlingen med Ronaxan og Prednisolon fortsætter nu, og i løbet af næste uge vurderes det, om vi kan begynde at trappe ned på Prednisolonen, for at se, om Cocky har fået det bedre med Ronaxanbehandlingen over de seneste uger.
 
 
 
 

0 kommentarer til Vi venter stadig....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint