-
Min blog

Blåt er også flot...:-))

Afsted til Næsted igen idag, og Princesse Peia fik en flot 2. plads i Rally-Championklassen :-)))
 
Vi fik 84 point....med en ommer, som først kostede 3 point og da ommeren ikke lykkedes, var det ekstra 10 point i minus.
 
Summa summarum.....100 point..... minus 3, minus 10 = 87 point....og vi sluttede med 84 point....så æææææææ......en hel øvelse misset og 3 point mistet på "Princesse-slinger-i-rallyvalsen" ....i regnvejr......det er nu ikke så ringe endda...:-)))
 
Week'endens rallyrammer har været perfekte......en produktionsskole for unge, med fokus på "håndværk" af forskellig slags, og jeg skal love for, at det har været til UG.
 
Der var boder med håndværk, snedkervarer, nybagte vafler og kaffe, cafe med sandwich og sodavand, store grills med ristede pølser, salg af hundeartikler...og ikke mindst.....drivhuse med mulighed for at købe sommerplanter til billig pris...:-))
 
Igår....da Peia vandt begge RallyChampionklasser, jookede nørderne lidt, for i drivhusene var der masser af fuchia-planter....i alverdens sorter....og en af sorterne hed noget med "princesse".....og lige den "Fuchcia Dollar-Princesse", var der nogen der mente, at Oldfruen skulle investere i til Peia.
 
Det gjorde vi så idag....og nu vi var igang, så røg der lige et par stykker mere med i fraggeljeepen hjem :-)))
 
Lover at I nok skal få et billede af Princesse-planten, når den kommer i blomst :-)))
 
 

0 kommentarer til Blåt er også flot...:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint