-
Min blog

Rutcheture.....

Vi syntes at Cocky var i klar bedring sidste week'end....men tirsdag fik han tilbagefald og holdt helt op med at spise igen.
 
Rigtig øv.....og disse rutcheture begynder at påvirke de to-benede psykisk.....for det ene øjeblik tror man, at nu går det bedre....og næste øjeblik, så vælter læsset igen :-(....såæææ....det er lidt svært at være glad og blive ved med at tro på, at det hele ender godt.
 
Tirsdag blev Cocky sat på prednisolon i doser der nærmest dooper ham....dvs. han får så meget, at det dulmer ALLE hans symptomer.....så umiddelbart virker han glad og tilfreds.....men der er altså bare "lagt låg" på hans endnu ikke fastlagte diagnose.
 
Onsdag blev der taget et hav af nye blodprøver, hvoraf nogle blev testet på stedet.....og andre sendt til Tyskland for dybdegående undersøgelser.
 
En af de prøver der gav resultat på stedet, var Cocky's calcium-tal......som er "oppe i det røde felt".
Lige den detalje, var dyrlægen ikke begejstret for at erfare........for det peger ikke i retning af "infektionssygdom".
 
Vi har besluttet at vi nu fastholder Cocky på prednisolon og Ronaxan (mod anaplasmose)......ihvertfald indtil det er bevist, at det IKKE er anaplasmose eller borrelia han fejler.
 
 
 
 

1 kommentar til Rutcheture.....:

Kommentar RSS
Camilla Johannessen on 24. maj 2013 13:32
Hvor er det dog frustrerende og trist.. både for jer, men også den søde Cocky! Håber på en snarlig afklaring, kram knus og krydsede fingre i jeres retning.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint