-
Min blog

En flot buket blomster....

Cocky vågnede imorges "frisk og udhvilet"......i hvert fald hvad angår hans appetit.
 
Efter ikke at have spist i næsten 2 dage, var han meget sulten til morgen og fik en portion mad, samt sin dagsration af Ronaxan.
 
Efter at have kastet op i de sidste par dage - uden at have spist noget overhovedet - var vi noget spændte på, om morgenmaden blev "dernede"......og det gjorde den :-)
 
Der er ingen tvivl om, at prednisoloninsprøjtningen igår, har "lagt låg på" Cockys symptomer, men bare det, at han spiser mad igen, er bestemt godt for hans krop.
 
Nu venter vi med spænding og bekymring på, hvad de næste dage bringer, for prednisolonen klinger af i løbet af få dage, og kommer alle symptomerne tilbage, er det ikke gode tegn.
 
Ved frokosttid tog Oldfruen og fragglerne afsted mod Svendborg, sammen med Lisa og Speedy......på en længe planlagt pinsetur med hundene, med opholdt på det smukke Svendborg/Tåsinge område.
 
Egentlig var det nok bedst for Cocky at blive hjemme hos Jan, men af erfaring ved vi, at Cocky er bundulykkelig, hvis ikke han kommer med mig, og han står konstant i vinduet og venter på, at jeg skal komme hjem, så vi vurderede, at når han var nogenlunde frisk, så skulle han med sammen med Peia og Oldfruen som planlagt.
 
Jeg var knap nok kørt hjemmefra, da Jan ringede, at der lige var kommet en flot buket blomster med bud, og han syntes ikke lige at han kendte afsenderne :-)
 
Han læste kortet op for mig....og hold da op, hvor blev jeg rørt og meget meget glad.
 
Tænk sig, at en af mine kursister .....en lassie-collieejer.....har sendt en stor smuk buket blomster til os, med ønske om rigtig god bedring til Cocky.
 
Tusinde tak til Anja og Jens og deres dejlige hunde Morgan og Cozmo.....:-))))))))))))))
 
 

0 kommentarer til En flot buket blomster....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint