-
Min blog

Tak for sangen.....

Cocky var omkring dyrlægen igen i dag.....og sikke en trist oplevelse.
 
Tak for sangen siger vi bare :-(((
 
Dyrlægen ønskede ikke at forlænge Cocky's behandling imod flåtoverførte sygdomme, selvom Cocky fik det markant bedre tidligere på ugen med behandling herfor.....og indtil nu har alle symptomer vist, at sygdommen peger i den retning.
 
Årsagen til at dyrlægen mener det er spild af piller, at fortsætte anaplasmosebehandlingen er, at blodprøveresultaterne viser, at Cocky ikke har anaplasmose.....så hvorfor så behandle mod sygdommen ?
 
Jeg har nærlæst sygdommen anaplasmose den sidste uges tid, og det er ikke altid, at antistoffer kan påvises i en blodprøve før 3-5 uger efter infektionen. Og så langt er vi jo ikke kommet i Cocky's forløb endnu.
 
Et par "erfarne" hundeejere har da også budt ind i forhold til Cocky's sygdomsforløb, og da jeg forsøgte at forklare deres erfaringer mht. flåtoverførte sygdomme, blev der nærmest lukket af.
 
Jeg bad om, at vi kunne forsætte behandlingen med Ronaxan, men der var "no go".

Spurgte hvorfor, Cocky bør henvises til Landbohøjskolen, og fik svaret, at dyrlægen ikke kunne udrede Cocky yderligere......prøverne viste at det ikke er anaplasmose og så må der en rygmarvsprøve til, og den kan de lave på Landbohøjskolen.
Spurgte hvad han forventede at en sådan prøve ville vise, og svaret var "cancer".
 
Tak for sangen !
 
Og så trådte Oldfruen i karakter.....og styrede VW'en direkte mod den nærmeste dyreklinik.
Landede fem minutter i lukketid, og klokken 17:00 sharp, kunne jeg aflevere en recept på apoteket til modtagelse af Ronaxanbehandling imorgen.....
 
Det kan godt være at dyrlægen har ret....og at Cocky er dødeligt syg......men det skal ikke afholde os fra, at prøve behandling mod symptomer, som det mest af alt tyder på at Cocky fejler.....vi agter bestemt ikke at give op, fordi en blodprøvetest viser "ikke anaplasmose" når Cocky har alle symptomer for at have "anaplasmose"......
 
 
 

4 kommentarer til Tak for sangen.....:

Kommentar RSS
Paul on 17. maj 2013 21:34
Det lyder ikke som en særlig empatisk dyrlæge :-(((( Jeg synes bestemt du gør det rigtige, og jeg kan kun krydse fingre for at alt ender godt - det er vi ret mange der gør ...
Besvar kommentar


Marianne on 17. maj 2013 21:44
Usympatisk dyrlæge! Super god beslutning du har taget, der er så meget som indikerer det er anaplasmose og glæder mig til at følge Cocky's helt sikre bedring!!
Besvar kommentar


Nette on 17. maj 2013 21:50
Nej - ikke empatisk, og direkte uprofessionel og ubegavet håndtering. Ved blot at google anasplasmose finder man hurtigt en side, hvor der står at først efter 3-5 uger, kan borrelia/anasplamise påvises i en blodprøve. Jeg må sige jeg er skuffet over ham. Da min Casey blev frygtelig syg af borrelia, var hendes 1. prøve også negativ, men min dyrlæge satte fluks behandling i gang. Næste prøve var så positiv. Det tager tid for antistofferne at dannes. Godt, at høre Cocky nu er på ronaxan igen - at følge med er et ubehageligt dejavu. De flåtoverførte sygdomme kan være rigtigt grimme! Jeg er bange for vi vil se dem oftere og oftere i DK de kommende år. Så er det ærgeligt, hvis dyrlægerne ikke har fulgt bedre med!! Håber bøtten vender de næste par døgn - krydsede fingre herfra!!! Nette
Besvar kommentar


Fru Larsen on 18. maj 2013 17:27
Hvordan pokker kan man som dyrlæge ikke bruge sin sunde fornuft og se på det der virker- på trods af, at testen ikke er positiv på dagen? Godt Oldfrue du træder i karakter og udviser fornuft og vil kæmpe for din dejlige knægt - mange håbefulde tanker herfa
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint