-
Min blog

Oldfruen er frustreret.....

Der kom svar på Cocky's blodprøver i går formiddags....og resultatet var, "ikke anaplasmose".....!
 
Oldfruen er frustreret....for...alle Cocky's symptomer pegede i retning af anaplasmose, og hvis det ikke er det....hvad er det så ???
 
Dyrlægen syntes, at vi skulle fortsætte antibiotikabehandlingen med Renoxan (behandling for anaplasmose) torsdag og ½-fredag også, for så var pakkens indhold brugt op. (Normalt varer en anaplasmosebehandling 28 dage, men når Cocky ikke fejler den sygdom, var der ikke grund til at investere i nye piller.)
 
Nævnte, at Cocky ikke havde så stor en appetit, og fik svarret, at det nok var præparatet Renoxan, som var skyld i det.
 
Såææææ......vi (Jan og jeg) besluttede, IKKE at give Cocky Renoxan her til morgen.....og resultatet er, at han nu igen slingrer rundt, intet har spist idag, og kaster op, selvom han ikke har indtaget mad :-(
 
Gårsdagens resultater betyder også, at vi har besluttet, at Cocky ikke skal bruges i avl, for det er ikke ok, når vi ikke ved hvad han fejler.
 
Øv, øv og Oldfruen er rigtig ked af det.....for vi havde sådan håbet på en Cocky hvalp senere på sommeren :-(((
 
 

3 kommentarer til Oldfruen er frustreret.....:

Kommentar RSS
Marianne on 16. maj 2013 22:01
Åhh gud hvor gør det mig ondt i ikke kan finde udaf hvad stakkels Cocky fejler! Jeg kan sagtens sætte mig i jeres sted og forstå jeres fustration. Håber trods alt der snart sker en opklaring. Mange tanker Marianne
Besvar kommentar


Nette on 16. maj 2013 22:05
Det er bare noget hø, Conni!! Er det nu helt 100 % sikkert sådan en prøve ikke kan være falsk negativ ? Casey fik faktisk taget blodprøve ved sit første dyrlægebesøg - som viste det ikke kunne være borrelia/anasplasmose - men 2 dage senere var den positiv. Jeg tror det er erlichia - det må jeg sige. Især fordi ronaxanen har haft den gode effekt på ham - og han nu tydeligt lider under ikke at få det. Kunne man spørge nogle svenskere, som har meget erfaring ? Om blodprøverne kan være falsk negative ? Det oplevede jeg jo med Casey - som efter 28 dages ronaxan så var helt rask. Jeg ville høre HJ ad, om ikke det mest fornuftige var at fortsætte på ronaxan, når nu han fik det så godt - og så se om ikke symptomerne forsvinder helt ret hurtigt. Har jo i frisk erindring hvor hurtigt Casey blev rigtig dårlig her :( Håber virkelig han bliver frisk hurtig. Det er SÅ frustrerende med sådan et forløb uden egentlig diagnose.
Besvar kommentar


Charlotte on 17. maj 2013 21:14
ØV ØV ØV, hvor er det da bare noget skidt med ham, Cocky. Jeg føler med alle frustrationerne, såvel på sygdomssiden som hvalpene! Nu krydser jeg alt for at drengen blvier god igen ;-): Knus C
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint