-
Min blog

Cocky update...

Flere har idag kontaktet mig på FB, for at høre hvordan det går med Cocky.
 
Status er....
 
Tirsdag: Dårlige levertal, urin ok, selvom Cocky drikker meget vand, slingrer og mangler kontrol over bagpart, temperatur 39 grader. Får indsprøjtning af B-vitamin og antibiotika, samt skal have "leverdiæt-foder" fremover. Får taget mange blodprøver til udredning. Bliver scannet på lever og for nyresten.
 
Onsdag: Levertal bedre end tirsdag, urin ok, Cocky drikker stadig meget vand, slingrer og mangler kontrol over bagpart, temperatur 38,9 grader. Får indsprøjtning af B-vitamin og antibiotika. Ingen appetit. Ingen afføring.
 
Torsdag: Cocky skidt tilpas, ingen appetit overhovedet. Maden må nødes i ham. Slingrer rigtig meget og kan ikke springe ind og ud af bilen, uden at bagparten "knækker sammen". Afføring "leverdiæt foder-farvet" ...læs: karrygult .
 
Fredag: Levertal normalt, urin med blod i. Cocky drikker stadig meget vand, slingrer og mangler kontrol over bagpart. Temperatur 38,7. Får indsprøjtning med B-vitamin, samt et skud prednisolon. Bliver testet for evt. smerter i ryg og bagpart. Intet at observere. Dyrlæge har ikke fået svar på de mange blodprøver fra i tirsdags, men ringer i week'enden, hvis resultaterne kommer.
 
Lørdag: Cocky er efter gårsdagens indsprøjtning af prednisolon markant mere glad og hans appetit er tilbage på normalt niveau igen :-) Cocky drikker stadig meget vand, slingrer og mangler kontrol over bagpart. Har haft god appetit og ingen afføring idag.

0 kommentarer til Cocky update...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint