-
Min blog

Cocky vandglad.....

Cocky er indenfor de sidste par uger begyndt at drikke en del vand.....og det er noget mere, end det han normalt har indtaget....
Det ejendommelige er, at vandindtaget ikke fordeler sig jævnt over døgnet.
 
Når han er hjemme på en arbejdsdag .....sammen med Peia.....drikker de tilsammen max. ½ liter vand over 8-9 timer.......og det er jo ikke meget.....men når vi kommer hjem, går Cocky nærmest konstant ombord i vandskålene.....både indendørs og udendørs....og udendørs betyder i fuglebadet.
 
Om natten skal han ud og tisse, fordi han har drukket så meget vand i løbet af aftenen, og straks han har tisset ryger han lige i vandskålen igen !
 
Talte med Dr. Dyr om det, og fik besked på at aflevere en frisk urinprøve fra ham.
Ikke noget med en urinprøve taget om morgenen og afleveret om eftermiddagen, men direkte "tapning" til direkte "Dr. Dyr levering".
 
Det mestrede vi så i dag.....og urinprøven blev kørt igennem alle Dr. Dyrs "systemer"....og resultatet var..."Intet at bemærke".
 
Såæææææ....umiddelbart er alt ok, men jeg syntes nu der sidder en snert af, "Alt kan ikke være ok, når Cocky over en 2 ugers periode pludselig bliver så vandglad, at han ikke kan sove igennem om natten mere".
 
Dr. Dyr mener, at vi skal se Cocky an et par uger, og hvis ikke billedet ændrer sig, er der mulighed for at tage nogle blodprøver, for at se, om der skulle være nogle mikro "et eller andet" enheder i hans krop.

0 kommentarer til Cocky vandglad.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint