-
Min blog

Fordi man har collie.....

Da Oldfruen forleden var til rallyprøve, stod vi en gruppe nørder og talte sammen, efter at alle prøverne var afviklet.
De fleste af os stod sammen med vores hunde...en skøn blanding af alverdens racer....og imens vi summede over dagens oplevelser, ser jeg ud af øjenkrogen en dame nærme sig med to collies i flexliner.
 
Tydeligt, at hun havde fået øje på Cocky og Peia, og hendes retning var direkte mod os.
 
På afstand råbte hun..."Må de hilse ?".....og jeg nåede lige at tænke,..."Hvorfor egentlig det....jeg mener....jeg kender hverken dig eller dine hunde".
 
Spurgte tilbage,..."Er det hanner eller tæver du har med ?", og det viste sig, at det var to hanhunde.

Svarede, at det syntes jeg ikke der var grund til, for hvorfor føre 3 voksne hanhunde sammen, når de aldrig har set hinanden før, og da slet ikke voksne hanner i snor.....så jeg takkede nej, og fortsatte min snak med Nørderne.
 
Kunne godt fornemme, at damen syntes jeg var "mærkelig" :-)....for jamen altså....det er jo collies vi har, og så kender vi jo ligesom hinanden !...så hun begyndte at råbe til mig, at Cocky da godt nok var en stor collie og at det var sjovt at Peia var "så lille" i forhold til Cocky.
Svarede, at der jo som regel er nogen størrelsesforskel på hanner og tæver og ved et blik på hendes collies, skønnede jeg, at Peia var større end hendes hanhunde :-))
 
Anyway, damen trak af med sine zoble pelse og lidt længere fremme, gik der en anden hundelufter, også med to hunde i flexliner.....denne gang en mops og en anden lille race.
 
Det interessante er, at i den situation var der ikke, "Må hundene hilse" anmodning....:-)
 
Det er åbenbart kun noget der sker...."Fordi man har collie..."...:-))
 
 
 

1 kommentar til Fordi man har collie.....:

Kommentar RSS
maria on 3. maj 2013 05:47
Kan du huske den gang vi kørte i skoda !!! - Der hilste man ligesom også på hinanden når man mødte en... Men det var måske mere for lige at bakke hinanden op.. Ha ha
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint