-
Min blog

Behandlingsrouletten.....

Jeg var rundt om dyrlægen i tirsdags....efter hjerte/lungeormkur til Fragglerne.....for....de sidste 10 dage har de hostet når de bliver "varme".....altså efter leg og tonseri, samt om natten.
 
Kender billedet alt for godt....så afsted efter en net lille ormekur til 1.200 kr. !
 
Da jeg ringede og bestilte pillerne, sagde sekretæren..."Jamen du har næsten lige været her..!"....og ja......det står på hver anden eller tredie måned året rundt.
 
Vi talte om det alle tre....dyrlægen, sekretæren og jeg, da jeg hentede pillerne....og selvom der ikke har været en eneste snegl hele den lange vinter, så ligger kræene i kroppen og bliver aldrig udryddet 100%, når hundene har været så inficeret, som Cocky og Peia har været.
 
Ca. 65% af de smittede hunde, har kronisk hoste og noget der minder om "rygerlunger/KOLD", så der skal bare behandles i takt med at de får hoste.
 
Jeg kender alle symptomerne .....når det er ved at være tid til en kur for Peia, får hun, slimklatter i øjnene, går og kniber øjnene sammen, hoster efter leg, vågner midt på natten og hoster, og hvis det er helt galt slikker hun sine poter til sår.
Cocky har lidt andre symptoner.....bliver mere træt, men hoster også efter leg og midt om natten.
 
Spurgte dyrlægen, om der dog ikke var noget jeg kunne gøre og fik svaret, "Ikke andet end det du gør !"
 
Så....fragglernes ormekure er nærmest en del af vores budgetkonto ..:-)
 
Heldigvis smitter det ikke og heldigvis forsvinder alle symptomer, når de bliver behandlet, men der går ikke ret lang tid imellem at behandlingsrouletten kører.

0 kommentarer til Behandlingsrouletten.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint