-
Min blog

Ny legekammerat....

Ud på søndagen besluttede Oldfruen at tage på skovtur med fragglerne, og vi gik en skøn tur i Dianalundskoven :-)
 
Netop da jeg - efter turen - var ved at læsse fragglerne i bilen, kommer der en mand imod mig fra den modsatte side af gaden....(jeg holder altid parkeret ved stationen).....og han siger..."Det er vist lige dig jeg skal tale med...."
 
Når lige at tænke..."Øhhh nå....mon jeg holder på "hans" P-plads ved stationen..eller hva'"....men det var noget helt andet :-)

Han fortalte mig, at de er nogle personer i Dianalund, som vil etablere en hundeskov ved byen og at de nu er igang med at samle underskrifter til kommunen......og da han fra sit hus så mig, tog han chancen for at tilbyde mig at skrive under på, "Ja tak til en hundeskov".

Pluselig siger han..."Er dine hunde venlige overfor andre hunde ?".....og "Ja, det ved gud de da er" :-)....og så blev vi inviteret over i haven til leg med hans dejlige "Bibi"....en legesyg 2 årig tæve af blanding golden retriever og howavart.......en hund som var blevet til en nytårsaften, hvor familiens howavart skulle passes samme sted som en golden retriver.
Ingen havde dog nævnt, at tæven af var højløbsk og et par måneder efter kom "Bibi" til verden :-)
 
Cocky, Peia og Bibi legede herligt i familiens have og jeg er sikker på at fragglerne har fået sig en ny legekammerat :-))
 
 

0 kommentarer til Ny legekammerat....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint