-
Min blog

Sukkerkold....

Oldfruen går "aldrig" sukkerkold......for i hverdagene lever jeg så sundt, at det næsten er til at kaste op over :-) ...læs gulerødder, gulerødder og gulerødder, garneret med tørrede abrikoser og masser af hjemmepresset juice.
 
Men....engang imellem melder der sig en sukkertrang, som bare må følges til dørs...og sådan en dag har jeg haft idag....så her i skrivende stund står den på vanille-is, garneret med vaffelæg, kransekage og søsters hjemmelavede solbærsyltetøj :-)))) ... Mummmmssssss....så kan man lidt igen.....efter en dejlig og lang instruktørdag i SHS :-)
 
Syntes ikke jeg plejer at gå sukkerkold.....måske fordi Lisa plejer at "redde mig på målstregen" med en wienerbasse midt på eftermiddagen :-) ....men idag var Lisa der ikke, og jeg havde de skøøøønnnneeessstttee træningshold hele dagen og brugte al den instruktørenergi jeg kunne generere :-))))
 
Måske jeg bare skulle geere lidt ned, for allerede ved første træningshold, som havde 1. træningsgang i denne runde, var kursisterne enige om, at de alle ville fortsætte på nye hold og gerne et "lukket hold - kun for tidligere Oldfrue-kursister" :-)))

0 kommentarer til Sukkerkold....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint