-
Min blog

Sjovt som øjne ser forskelligt på den samme ting....

Så er rallysæsonen skudt igang, og årets første forårsprøve foregik i Sydkystens Hundeskole, i vores træningshal i Køge.
 
Oldfruen havde ikke de store forventninger til Peia's præstationer, og jeg havde på forhånd valgt at holde 100% fast i mine mål for prøven, nemlig at holde et jævnt og pænt tempo, begrænsede håndtegn uden "store fagter" og ikke noget med at prøve at redde en "kikset" øvelse. Hellere ro på, end at skrabe 3 point mere sammen....jeg mener....det jo ligesom ret ligegyldigt om man får 88 eller 91 point i Championklassen :-)
 
Syntes selv at Peia og jeg, klarede os ret ok igennem banen, som ikke var en af de nemmeste vi har set, så jeg var tilfreds med 83 point, når vi havde lagt en minus 10'er i point-fradrags-bunken på en øvelse, som jeg gentog uden held :-)
 
Jeg fik et par kommentarer på vores baneoptræden, da jeg kom ud af ringen.....der var en der sagde, "Hvad var det dog I lavede ?"....underforstået...."sikke en gang slinger"......og en anden sagde, "Hvor kan man bare fra ringsiden stå og se hvor svær Peia er at gå rally med, for hun er SÅ ivrig og vil det hele SÅ MEGET, at det nærmest er en kunst at styre hende".
 
Sjovt som øjne ser forskelligt på den samme ting :-))

Vejret kunne vi ikke ønske os bedre, og da prøven foregik indendørs, var det fristende at gå nogle ture i det flotte solskinsvejr, og det blev til nogle stykker i løbet af dagen.
 

0 kommentarer til Sjovt som øjne ser forskelligt på den samme ting....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint