-
Min blog

Sommertid forude...

I nat overgår Familien Danmark til officiel sommertid....og jeg må erkende, at vi på Rolatorstien åbenbart stadig kører på "uofficiel vintertid"....for morgenen startede med et nyt lag sne på matriklen.....og det er der ikke meget sommer over :-))
 
Oldfruen strøg på formiddags-shopping ...og i kludebutikken for "konetøj", fik jeg valgt en stak basis-kluns, og ved kassen sagde ekspeditricen,...."Ja, det er efterhånden mest basistøj vi sælger, for det er ikke til at købe ind til det danske vejr mere. Har aldrig før oplevet, at kunderne har spurgt til rullekravebluser i marts måned, og vi har slet ikke solgt nogen stumpebukser fra forårskollektionen endnu !"
 
Apropos sommertid, så er jeg lidt i tvivl, om det er nu, vi skal sætte havemøblerne eller sneskovlen frem eller tilbage, men jeg håber at det er havemøblerne der skal frem i lyset.

Please DMI :-)))

Apropos tid, så er det vist sengetid om et splitsekund, for ifølge tidsplanen, skal vi op i den mørke time imorgen, for at være fremme til Rallyprøve i Sydkystens Hundeskole, når det bliver lyst ...:-)))

...og Oldfruen glæder sig mega meget, for jeg syntes det er SÅ længe siden, at vi sidst har været til prøve :-)
 
 
 

0 kommentarer til Sommertid forude...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint