-
Min blog

Hundestjernen....

Oldfrue har tilbragt Skærtorsdag på Fyns land....nærmere betegnet hos "Hundestjernen" i Munkebo.
 
Jeg har aldrig været i Munkebo og for at komme dertil, skal man igennem Kerteminde.
Hold da helt op hvor er naturen smuk ved Kerteminde....selv på en "vinterdag" ultimo marts .... :-)))

Årsagen til, at jeg har været på Fyn idag, har været, at DGI havde inviteret mig til at holde et heldagskursus for 8 instruktører, med fokus på "motiovation af kursister og instruktører".

Syntes det var en sjov udfordring, og havde bygget kurset op med "ingen power point slides", men til gengæld en hel masse ideer og tanker om, hvad man selv har indflydelse på .... og hvad man kan og ikke kan byde sine kursister......garneret med gruppe opgaver og praktiske øvelser, hvor instruktørerne selv skulle arbejde med de udfordringer som det er, at have både "Hr. og Fru Jensen"  og "Den træningsivrige kursist" på hold :-)
 
Tror nok, jeg fik provokeret et par instruktører udervejs med Oldfruens "vanvittige" træningsudfordringer....og ved I hvad ?

.....Jeg nåede ikke at sige "Tak for idag", før jeg var inviteret til to kommende arrangementer i Fynske Hundeklubber :-))
 
Fragglerne var med hele dagen, og de måtte tage til takke med at bo i bilen det meste af dagen, med nogle luftepauser undervejs......og da vi kørte hjemover, måtte vi bare stoppe op ved Kerteminde og nyde den friske luft, som i den grad gav stritører i modvind :-)))
 
Sikken en dejlig dag....er sikker på, at dagens kursister er lige så fyldt op, som jeg selv er :-))
 
 
 
 

0 kommentarer til Hundestjernen....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint