-
Min blog

Ak ja......

Startede dagen på FB med et godt grin...hæhæ....dagens joke.....hvor Maria...min datter....imorges kom til at smide hundens foder ind i vaskemaskinen, istedet for i hundeskålen. :-)))))
Jeg så straks billeder for mig :-)))
 
Stakkels Maria....:-))) Hun var selv inde på at det kunne være for meget ammehjerne eller mangel på søvn :-)
 
Ak ja, tænkte Oldfruen....jeg kan godt huske hvor bombet man var, i den periode hvor der skulle ammes, skiftes og bøvses ...også midt om natten.
 
Så gik vi....Jan og jeg....og ventede på, at håndværkerne skulle komme og gå igang.
Igår var de og måle op, og skulle derefter forberede materialer til at "gå rigtigt igang idag". Det var ihvertfald det de sagde !
Da klokken nærmede sig 08:30 begyndte vi at ringe til tømreren. Ingen svar og ingen mulighed for at lægge en besked !
Så forsøgte vi firmaets hovednummer....heller ingen svar og heller ikke mulighed for at lægge besked.
 
Jan's job som "Lyseslukker", hvor han dagligt kommer ud for situationer, hvor man ikke kan ringe folk op, og at folk ikke holder en aftale, gør at han ikke tager den slags med at skuldertræk.....og belært af erfaring, så kan man lige så godt handle istedet for at sætte sig og vente.
Som sagt så gjort......han startede bilen og kørte ud til tømrerfirmaet.
Der var ikke et øje, men efter nogen ventetid kom der en af medarbejderne kørende.
Hans svar på, hvorfor de ikke var kommet til morgen var, "at de manglede nogle materialer...altså forstået på den måde, at de var i restordre."

Den købte Jan så ikke, da det stort set kun er isolering, gips- og gulvplader der skal bruges til vores lille byggeprojekt....og hvis ikke den lokale tømmerhandel har den slags på lager, så står det vist ikke for godt til :-)

De fik et ultimatum......og hvis ikke de starter op med brædder, søm og skruer imorgen tidlig, så skal de slet ikke komme !
 
Ak ja, tænkte Oldfruen.......håndværkere er vist som de altid har været, de har lidt svært ved at overholde de aftaler, som de selv har lavet.
 
Imens Jan var på bytur ringede telefonen.

Det var den lokale dyrlæge !

Hun havde en collie i konsultationen, og ejeren vil gerne have en colle mere, da hund nr. 1 er ved at være oppe i årene. De havde vist talt en del om pelslag og temperament, og da dyrlægen er meget begejstret for de "Amerikanere" der kommer i hendes butik, tilbød hun collieejeren evt. at få en snak med mig om forskellen på den engelske og den amerikanske type.

Grunden til at dyrlægen ringede, var for at spørge, om hun måtte udlevere mit telefonnummer.
 
Ja selvfølgelig.....og nu jeg havde fat i Fru Dyr, nævnte jeg, at jeg lige havde taget et billede af en "knop på størrelse med en grønært", som sidder mellem to tæer på en af vores katte.

Knoppen har været der i godt 14 dage, og katten bliver ved at slikke området, og af og til bider han også hul på gevæksten, så det bløder, men der er ikke betændelse i poten, og det gør åbenbart heller ikke ondt, for han støtter fint på benet og man kan sagtens røre poten.

Så syntes dyrlægen, at jeg lige så godt kunne tage katten under armen og kikke forbi med det samme.
Som sagt så gjort......og diagnosen var hurtig at stille...."en svulst".....som skal fjernes.
Så imorgen skal han stille fastende og klar til bedøvelse.
Ak ja, tænker Oldfruen, med så mange dyr i husstanden, er der hele tiden "noget".
 
Hjemme igen ringede hende collieejeren, som ville høre noget om den amerikanske collie.....men jeg kunne hurtigt fornemme, at det mest handlede om pris og om at få en hvalp nu og her, og hun havde da også allerede reserveret en hvalp på en kennel hun ikke vidste noget om og ikke havde besøgt, men kun fundet på nettet.

Ak ja, tænkte Oldfruen....man kan ikke redde hele verden :-)))
 
Nå, tilbage til tømreren.....for 1 time efter at Jan kom hjem, ringede telefonen.

"Vi undskylder meget, at I ikke har fået besked om, at vi ikke kom til morgen, men vi er på pletten i morgen tidlig klokken 8, og så kører vi på, indtil projektet er færdigt".
 
Ak ja, tænker Oldfruen....det hjælper nogen gange med en kærlig men håndværker fast hånd :-)))

0 kommentarer til Ak ja......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint