-
Min blog

Savanneræs forude....

Oldfruen bliver "moppet" på jobbet.....fordi jeg i vinterperioden møder op iført overtræksbukser, "ordentligt" overtøj, hue, vanter og store støvler :-)
 
Kan godt forstå, at nogen syntes, at det ser lidt "mærkeligt ud" med så meget kluns, når man skal arbejde indendørs i god varme, men jeg gider bare ikke fryse på turen fra bilens P-plads og hen til klinikken.....en tur på 3-400 meter :-)
 
Havde faktisk lagt overtræksbukserne på vinterhylden....og så blev jeg også "moppet" for det....:-))))......og nu har jeg bidt i det kolde vinteræble og fundet bukserne frem endnu engang :-))) Gæt lige om jeg ikke også bliver moppet for den event :-)
 
Apropos fryse....så kan det nok blive aktuelt at beholde overtræksbukserne på døgnet rundt de næste dage på Rolatorstien.....for imorgen kommer der håndværkere, som bl.a. skal igang med at lægge nyt gulvlag i vores køkken, og det kan nok blive en kølig fornøjelse, når der åbnes op til krybekælderen nedenunder.....brrrrrrr.....
 
Fragglerne kommer garanteret ikke til at fryse.......for de har bestilt plads i Lassie-legestuen, og skal bruge dagen på at løbe ræs på savannen, sammen med hele Lassie-flokken.....:-))
 

0 kommentarer til Savanneræs forude....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint