-
Min blog

Appelsiiiitttt....

Fru Skrap lå med næsen i vejret til gårsdagens træning, så Frøken Skrap Junior alias Emilie overtog træningen af Hollywood-holdet.
 
Emilie havde fundet en del rallyskilte frem, som alle også kunne bruges til detaljeret træning af momenter i LP-programmet, så der var masser af udfordringer for alle.
 
Oldfruen skulle naturligvis udføre alle øvelserne med højrehandling af Peia, hvilket gik fint.....lige indtil vi nåede til "hunden foran sit - direkte fra gang". Ikke at vi har problemer med øvelsen, men Peia slingrer en del og Oldfruens håndsignaler slingrer endnu mere :-))
 
Kunne godt høre på Emilie's feedback, at hun mente,..."Elegant ser det ikke ud - det må kunne gøres bedre".....og så blev vi enige om, at det kunne være sjovt at bygge det lille delmoment op igen - helt fra bunden - med fokus på, at der kun må være verbal kommando.....ingen viftende arme og andre ejendommelige fagter.
 
Aftalte, at jeg skulle prøve at baglænskæde elementet, for ikke at falde i "flagre-arme-fælden" igen......og så gik jeg igang :-)
 
Brugte 5 minutter og nåede et lille stykke med øvelsen....og gik så i tænkeboks for at finde et godt verbalt signal.
Noget som ikke ligner "hunden foran direkte ind i stå"......men gerne noget med "iiitttttt" som sidste endelse, for at Peia skal forbinde det med "sittt".
 
Fik tænkt færdig imorges da vi gik tur, og gik hjem og lavede en lille træningssession inden jobbet kaldte......og det verbale signal er blevet til..."appelsiiiitttt"...:-)
 
Spændende hvor langt vi kan nå til næste mandag, hvor vi bliver "hørt" i ugens lektie...:-))

0 kommentarer til Appelsiiiitttt....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint