-
Min blog

Endelig....

Så kom lyset....endelig :-)....og hvor har jeg dog ventet på det i år.
 
Kan næsten ikke få nok af den blå klare himmel, solen og lyset og så skidt med, at det er koldt ude i vinden......der skal fortsat bare vanter og hue på :-)))
 
Dagen igår burde være foregået i jylland på et eller andet udstillingssted.....for der var kåring af Årets Collies i Dansk Collieklub....men....jeg blev hjemme, selvom både Peia og Zcarlet skulle hædres for deres championtitler i 2012.
 
Følte det var for svært at tage afsted og hente hædersgaver til Zcarlet, og jeg er sikker på, at jeg ikke ville kunne holde øjenvandet tilbage.....for Zcarlet fylder stadig rigtig meget.....og jeg savner hende bare SÅ meget.....og i den slags hædrende sceancer vælter det altid frem med minder.
 
Brugte istedet dagen sammen med børn og børnebørn, hjemmebagt pizza og masse af lagkage :-)
I den situation bliver jeg også mindet om Zcarlet - bare med modsat fortegn - for der er jeg lykkelig over, at se hvor fantastisk Cocky og Peia har det sammen med Mads og Baby Mark :-)
 
Mads dansede can can med rejehop igennem stuen, og ikke en af fragglerne rørte sig ud af flækken hvor de lå, selvom Mads i sin freestyle dans, kom meget tæt på hundene :-)))

 
 
 
 

0 kommentarer til Endelig....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint